onderhoud

CV ketel onderhoud, laat uw ketel niet in de kou staan!

Zoals u wellicht heeft vernomen in de media is vanaf 1 oktober 2020 de gasketel wet ingevoerd door de overheid, dit houdt in dat alle installateurs die aan gasketels werken en/of onderhoud uitvoeren zich moeten certificeren en registreren.

Wij als installatiebedrijf van Dinther juichen dit initiatief toe, dit voorkomt namelijk dat er niet gecertificeerde bedrijven aan gasinstallatie’s kunnen sleutelen met diverse problemen zoals koolmonoxide vergiftigingen en gas lekkage’s als gevolg.

We hebben er voor gekozen om een abonnement vorm op te stellen waarbij de monteur (uiteraard altijd in overleg met de klant) nog steeds de vrijheid heeft om datgene aan de cv ketel te repareren/vervangen wat hij nodig acht.

* In verband met het van kracht worden van de gasketelwet waaraan iedere installateur moet voldoen is er zoveel extra service werk op ons afgekomen dat wij, ook gezien de schaarste op de arbeidsmarkt, hebben moeten besluiten dat alleen aanvragen voor onderhoud cv ketel door ons in behandeling worden genomen indien u binnen een straal van 10 km van ons bedrijf woont.

Hieronder leest u alle voorwaarden van het door ons opgestelde abonnement. Mail uw eventuele eventuele vragen naar ralf@vandintherbv.nl en hij neemt dan zsm contact met u op.

Onderhoud delen wij in op postcode gebied zodat we meerdere adressen bij elkaar hebben om kostenbesparend te werken.

Onderhoudsabonnement

Wij zullen deze bedragen pas factureren na uitvoering van de werkzaamheden, eventueel gebruikte materialen zullen worden verrekend.

Onderstaand onze abonnement voorwaarden

 • Uw cv ketel en/of andere apparatuur wordt jaarlijks onderhouden en gecontroleerd het onderhoud is inclusief het eerste arbeidsuur en voorrijkosten, exclusief materialen.
 • Gebruik van onze 24-uurs storingsdienst bij onderhoudscontract.
 • Op dit abonnement zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
 • Het abonnement loopt van jan. tot dec. en zal jaarlijks stilzwijgend worden verlengd, de tarieven worden jaarlijks geïndexeerd.
 • Bij storingen tijdens werkdagen van 7.30 tot 16.30 wordt er gerekend met een dan geldend standaard uurtarief.
 • Storingen tijdens avonduren en/of weekend wordt belast met een toeslag van 150% op het uurtarief.
 • Wij rekenen geen voorrijkosten bij storingen voor abonnementhouders.
 • Abonnement kan op ieder moment zonder bijkomende kosten worden opgezegd.

Aanmelden onderhoudsabonnement

Ondergetekende meldt zich hiermede aan voor jaarlijkse controle van zijn/haar:
(invullen waarvoor u onderhoud wenst)

  CV ketel Merk en type

  Geiser Merk en type

  WTW ventilatieunit merk en type

  Naam *

  Straat + huisnummer *

  Postcode *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer*