onderhoud

CV ketel onderhoud, laat uw ketel niet in de kou staan!

Zoals u wellicht heeft vernomen in de media is vanaf 1 oktober 2020 de gasketel wet ingevoerd door de overheid, dit houdt in dat alle installateurs die aan gasketels werken en/of onderhoud uitvoeren zich moeten certificeren en registreren.
Wij als installatiebedrijf van Dinther juichen dit initiatief toe, dit voorkomt namelijk dat er niet gecertificeerde bedrijven aan gasinstallatie’s kunnen sleutelen met diverse problemen zoals koolmonoxide vergiftigingen en gas lekkage’s als gevolg.

We hebben er voor gekozen om een abonnement vorm op te stellen waarbij de monteur (uiteraard altijd in overleg met de klant) nog steeds de vrijheid heeft om datgene aan de cv ketel te repareren/vervangen wat hij nodig acht.

Hieronder leest u alle voorwaarden van het door ons opgestelde abonnement. Mail uw eventuele eventuele vragen naar ralf@vandintherbv.nl en hij neemt dan zsm contact met u op.

Onderhoud delen wij in op postcode gebied zodat we meerdere adressen bij elkaar hebben om kostenbesparend te werken.

Onderhoudsabonnement

Wij rekenen een vast bedrag van €. 95,– per jaar incl. btw voor onderhoud aan uw cv ketel dit met een onderhoud frequentie van 1x per jaar.

Indien er bij u een wtw/ventilatie unit en/of een hybride warmtepompdeel langs de cv ketel is gemonteerd waarvoor we gelijktijdig het onderhoud kunnen doen dan rekenen we hiervoor een bedrag van €. 55,– incl. btw.

Indien er meerdere toestellen (cv ketel,gaskachel,geiser o.i.d.) op 1 adres aanwezig zijn geldt dat we bij de 1e cv ketel het abonnement van € 95,– in rekening brengen en voor elk 2e toestel een bedrag van € 60,– per toestel.

Wij zullen deze bedragen pas factureren na uitvoering van de werkzaamheden, eventueel gebruikte materialen zullen worden verrekend.

Onderstaand onze abonnement voorwaarden

 • Uw cv ketel en/of andere apparatuur wordt jaarlijks onderhouden en gecontroleerd
  het onderhoud is inclusief het eerste arbeidsuur en voorrijkosten, exclusief materialen.
 • Gebruik van onze 24-uurs storingsdienst bij onderhoudscontract.
 • Op dit abonnement zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
 • Het abonnement loopt van jan. tot dec. en zal jaarlijks stilzwijgend worden verlengd.
 • Bij storingen tijdens werkdagen van 7.30 tot 16.30 wordt er gerekend met een standaard uurtarief van €.55,– per uur incl. btw. in avonduren en/of weekend wordt gerekend met een eenmalige toeslag van €.50,– incl. btw.
 • Wij rekenen geen voorrijkosten bij storingen voor abonnementhouders.
 • Abonnement kan op ieder moment zonder bijkomende kosten worden opgezegd.

Aanmelden onderhoudsabonnement

Ondergetekende meldt zich hiermede aan voor jaarlijkse controle van zijn/haar:
(invullen waarvoor u onderhoud wenst)

  CV ketel Merk en type
  Geiser Merk en type
  WTW ventilatieunit merk en type
  Naam *
  Straat + huisnummer *
  Postcode *
  E-mailadres *
  Telefoonnummer*