buizen

Bedrijfsprofiel Installatiebedrijf van Dinther

Installatiebedrijf van Dinther is in 1988 opgericht en uitgegroeid tot een installatiebedrijf waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

Het bedrijf richt zich vooral op de onderhoud- en renovatie markt, en kleinschalige nieuwbouw van appartementen en woningbouw voor de particuliere sector. Diverse woningbeheerders en aannemingsbedrijven hebben in de loop der jaren de weg naar ons bedrijf gevonden.

Op dit moment wordt de directie gevoerd door Ralf van Dinther die samen met een team van vakkundige monteurs er zorg voor dragen dat de aan hen opgedragen werkzaamheden en projecten naar ieders tevredenheid worden opgeleverd.

Techniek Nederland logo

Uiteraard is installatiebedrijf van Dinther aangesloten bij de Techniek Nederland branche organisatie en verplicht zich als erkende InstallQ installateur te voldoen aan strenge eisen en keuringen.

Dit geeft de garantie dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens vastgelegde richtlijnen van een gecertificeerd bedrijf waarbij de klant de mogelijkheid heeft bij een eventueel geschil te worden bijgestaan door de geschillen commissie van Techniek Nederland.

over ons

Installatiebedrijf van Dinther is een erkend leerbedrijf

Sinds 2002 is Installatiebedrijf van Dinther een erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven bieden leerlingen een werkplek binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. De leerling kan hierdoor het beroep uitoefenen waarvoor hij of zij een opleiding volgt. Zo biedt installatie bedrijf van Dinther haar jonge werknemers de mogelijkheid om ‘werkend te leren’.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen, of kijken op www.kenteq.nl en www.s-bb.nl.